Onze werkwijze: vier puntjes op de i


Een goede samenwerking vormt de basis van onze werkwijze. Niet alleen een goede onderlinge samenwerking tussen de drie partners van het Websiteam, maar ook een goede samenwerking tussen ons en u als opdrachtgever. Met elkaar vormen wij vier symbolische puntjes op de i voor het creëren van een unieke en complete website.

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Wilt u zeker weten of wij de geschikte partij zijn voor het maken van uw website, uw huisstijl, een websitescan of een Google Adwords campagne? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan. Door met elkaar te brainstormen over uw wensen en onze oplossingen weet u snel genoeg of u met ons in zee wilt gaan.

Offerte op maat

Aan de hand van uw vragen en wensen bieden wij een offerte op maat. Voor het maken van een eenvoudige website kunt u bij ons al voor € 1.495,- terecht. Daarvoor bieden wij een complete website met CMS, grafisch ontwerp, tekst en inhoud.

Voortdurend overleg

Tijdens de uitvoeringsfase houden wij voortdurend contact met elkaar. Zo weten we zeker dat het ontwerp, de tekst en de inhoud in overeenstemming zijn met uw wensen. Op deze manier kunnen we ook snel bijsturen als de inzichten veranderen en de plannen zich wijzigingen.

Nazorg

Als onze taak erop zit en de website online is zullen we nog regelmatig contact met u opnemen over het functioneren van uw website. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft, want uw website is immers ons visitekaartje.