Webtechniek … de basis van een goede website


U bent ze vast weleens tegengekomen, slecht functionerende websites:

  • Met foto’s die heel langzaam laden
  • Een scherm dat bij elke klik verspringt
  • Een onoverzichtelijke menustructuur waardoor u al snel de weg kwijt bent
  • Een site die u met uw browser of tablet niet kunt openen
  • Pagina's die niet of steeds in een nieuw browserscherm openen

Sommige websites functioneren technisch zo slecht, dat bezoekers en zoekmachines ze al snel links laten liggen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als Websiteam bieden wij daarom een website met een webtechniek waar u van op aan kunt.

Gebruiksvriendelijk, flexibel en veilig CMS

Wij maken websites met C1 Composite. Dit is een gebruiksvriendelijk en veilig CMS, waarmee u eenvoudig zelf uw site kunt beheren en van tekst en foto’s kunt voorzien. Composite is een open source systeem dat niet eenvoudig gehackt kan worden. De webtechniek is flexibel met veel functionaliteiten. Zo kunt u uw website vanuit de basis gestaag uitbreiden.

Zoekmachine vriendelijk systeem

Niet elk Content Management Systeem (CMS) is even toegankelijk voor zoekmachines. Met Composite zijn er voldoende technische mogelijkheden om zoekmachines als Google van informatie te voorzien, zodat uw website beter gevonden wordt.

Geschikt voor de meeste browsers en mobiele apparatuur

Dat er technisch bij een website iets mis gaat komt vaak doordat er verschillende browsers zijn om websites mee te bekijken, zoals Internet Explorer, Safari, FireFox, Chrome etc. Elke browser leest de opmaak van een website op een eigen manier. Met de komst van de mobiele telefoons en de tablets zijn er nog meer spelers bijgekomen. Het vergt veel gepuzzel om een website geschikt te maken voor al deze browsers, telefoons en tablets. Gelukkig houden wij bij het Websiteam van puzzelen…

Stabiele hosting

Composite is niet geschikt voor elke server; dat is één van de redenen waarom dit CMS zo veilig is. Wij bieden u een stabiele hosting op onze eigen server. Kosten? Het eerste jaar is gratis en daarna € 120,- per jaar. Stabiel en veilig en daarmee krijgt onze webtechniek een extra dikke punt op de i.